Sammen med LNS inviterer May Day til foredrag med Christina Santini 29. maj 2018 kl. 19.00-21.30

 

Toksiner og din sundhed


Få detox-strategier, der virker (- nej, det er ikke juicekure).

 

Vidste du, at hovedparten af hudlidelser kan spores tilbage til toksiner i kroppen? At hvis du nogensinde har boet eller arbejdet et sted med f.eks. skimmelsvamp, vil de stadig være i din krop i dag. Skimmelsvamp er linket til hormonforstyrrelser, cancer, hududslæt, nedsat leverfunktion, vægtøgning og migræne. Disse ting kan løses, når vi får identificeret, hvilke giftstoffer der blokerer vores krop fra at fungere optimalt. Og vidste du at tungmetaller som bly sætter sig i hjernen og er linket til bl.a. depression? Når vores krop angriber sig selv, eller ikke fungerer optimalt, er det første vi skal undersøge, hvilke blokeringer vi har - disse kan vi både have arvet fra vores forældre (tungmetaller) eller via vores boplads og drikkevand. Først derefter vil vi få fuld gavn af at reparere og genopbygge kroppen via mad, kosttilskud etc.

 

Christina Santini er uddannet i Human Ernœring fra Metropolitan Copenhagen University og certificeret i Biologisk Medicin fra Paracelsus i Schweiz. Hun har derudover taget adskillige videreuddannelser og certificeringer i Ayurveda, laboratorietesting og klinisk diagnostik, infrarød screening og plantemedicin i USA. 
Christina Santini har arbejdet intensivt med mad-som-medicin gennem de sidste 12 år - heraf 7 år i New York og Los Angeles for lœger, anti-aging klinikker og egen praksis. Hun brænder for plantemedicin og målrettede evidensbaserede ernœringsstrategier. Hvert menneske og sygdomsårsag er unik – derfor må hver behandlingsstrategi tilpasses den enkelte i et brugbart og effektivt koncept.

 
Værløse Kirke, Højeloft Vænge 20, 3500 Værløse 

29. maj 2018 kl. 19.00 - 21.30
Medlem af LNS og May Day 100 kr. andre 120 kr. Tilmelding på lns.billetexpressen.dk
eller på vhm@lns.dk - Alle oplysninger på 60 70 48 87

Ultimate Web A/S