OPLYSNINGSFORBUNDET MAY DAY

Til fremme af selvansvar og sundhedsbevidsthed

Foreningens formål er at sikre fri vidensformidling om livsvilkår, menneskerettigheder, sundhed og livskvalitet til gavn for menneskers oplysthed, valgfrihed og selvforvaltning.

Sundhed er godt for helbredet! Optimal sundhed for alle!

Bliv medlem af May Day

Klik her og se, hvordan du melder dig ind

    

 

Nyheder:

Seneste nyhedsbrev kan læses her

Hvad stemmer vi egentlig om ?

Føler du dig usikker på hvad folkeafstemningen om retsforbeholdet den 3. december 2015 egentlig handler om, så har May Day i folkeoplysningens tjeneste forsøgt at forklare det i nogle meget enkle vendinger på kun 4 sider, hvoraf den sidste er en række links til mere information.
Læs mere her

 

Ny opdateret behandlingsmanual for HPV-vaccineskadede nu tilgængelig

Behandlingsmanualen udarbejdet i et samarbejde mellem praktiserende læge Stig Gerdes, førende ernæringsforskere og forældre til nogle af de mange HPV-vaccineskadede. Nyeste version kan hentes her

Se eller gense dokumentaren om "De Vaccinerede Piger" på TV2 her (1.del) og her (2. del)

 

Lægers tavshedspligt truet af myndighederne

I over 7 år har myndighederne indsamlet journaloplysninger i al hemmelighed fra landets praktiserende læger. Oplysningerne skulle gøres til handelsvare i forhold til forsikringsselskaber, medicinalproducenter og forskere, der mod betaling ville kunne få indsigt i journaloplysninger på CPR niveau.
May Day har produceret en fiktiv video om, hvor galt det kan gå, hvis myndighederne sælger intime oplysninger til firmaer og forskere med økonomisk interesse i oplysningerne.
Se videoen her

Myndighederne har i årevis ulovligt tappet lægedatabase for fortrolige oplysninger

Den ny bekendtgørelse, som fjerner lægens tavshedspligt og patientens ret til samtykke til videresendelse af sine data, er ulovlig, fordi myndighederne ikke har indhentet de obligatoriske godkendelser fra datatilsynet.

Læs resumé af læge Trine Jeppesens pressemeddelelse her

Hør læge Trine Jeppesens medvirken i programmet Orientering på DR P1 29. september 2014 her

 

Mere end 300 HPV-vaccineskadede skriver til myndighederne

307 vaccineskade og deres pårørende har den 11. august 2014 afsendt et åbent brev til de sundhedsansvarlige politikere i Folketinget og de Danske Regioner, i hvilket gruppen efterlyser handling i forhold til det stadigt stigende antal unge piger og drenge, der rammes af bivirkninger og vaccineskader som følge af HPV-vaccinen. Ligeledes efterlyser gruppen bag brevet en mere åben og systematisk information fra myndighedernes side om vaccinens fordele og risici.

Læs mere hos HPVupdate.com her

 

 

Praktiserende læge beder igen om stop for HPV vaccinen

Læge Stig Gerdes forsøger endnu en gang med et brev til Sundhedsminister Nick Hækkerup, at få myndighederne til at stoppe for vaccination med HPV vaccinen

Læs Stig Gerdes brev til Sundhedsministeren her

Følg May Days dækning af HPV-skandalen i forhoold til Stig Gerdes her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimate Web A/S