OPLYSNINGSFORBUNDET MAY DAY

Til fremme af selvansvar og sundhedsbevidsthed

Foreningens formål er at sikre fri vidensformidling om livsvilkår, menneskerettigheder, sundhed og livskvalitet til gavn for menneskers oplysthed, valgfrihed og selvforvaltning.

Sundhed er godt for helbredet! Optimal sundhed for alle!

Bliv medlem af May Day

Klik her og se, hvordan du melder dig ind
Her kan du forny dit medlemskab

    

 

Nyheder:

Seneste nyhedsbrev kan læses her

En investment banker taler ud

May Day inviterer sammen med Open Mind Conference, Gaia TV og en række partnere til spændende foredrag med investment banker gennem mere end 30 år Mads Palsvig.
Kom og hør en spændende fortælling om mærkværdige finansielle og globale beslutninger, myten "Booms og Busts" og en analyse af, hvorfor der mere end nogensinde før er brug for fundamentale reformer af pengesystemet for at sikre et transparent demokrati og en stabil økonomi i fremtiden.

Se mere om foredraget her

Sygdomsindustri og Helbredelsen

En personlig dialog mellem læge Carsten-Vagn Hansen og CN. Temaerne er lægernes 'uddannelsesskade', tavshed og angst, grunden til hvorfor Vagn-Hansen blev fyret fra DR, medicinal-mafiaen, cancerindustrien, det begrebslige parallelunivers, ulydighed, internetreformationen og det nuværende og kommende oprør. CN er en dansk anonym analytiker med 15 års research inden for Big Pharma, alternativ medicin, medicin, m.m. Læs mere her

 

Nyeste opdaterede behandlingsmanual for HPV-vaccineskadede tilgængelig

Behandlingsmanualen udarbejdet i et samarbejde mellem praktiserende læge Stig Gerdes, førende ernæringsforskere og forældre til nogle af de mange HPV-vaccineskadede. Nyeste version kan hentes her

Se eller gense dokumentaren om "De Vaccinerede Piger" på TV2 her (1.del) og her (2. del)

Følg May Days dækning af HPV-skandalen i forhoold til Stig Gerdes her

 

Lægers tavshedspligt truet af myndighederne

I over 7 år har myndighederne indsamlet journaloplysninger i al hemmelighed fra landets praktiserende læger. Oplysningerne skulle gøres til handelsvare i forhold til forsikringsselskaber, medicinalproducenter og forskere, der mod betaling ville kunne få indsigt i journaloplysninger på CPR niveau.
May Day har produceret en fiktiv video om, hvor galt det kan gå, hvis myndighederne sælger intime oplysninger til firmaer og forskere med økonomisk interesse i oplysningerne.
Se videoen her

Myndighederne har i årevis ulovligt tappet lægedatabase for fortrolige oplysninger

Den ny bekendtgørelse, som fjerner lægens tavshedspligt og patientens ret til samtykke til videresendelse af sine data, er ulovlig, fordi myndighederne ikke har indhentet de obligatoriske godkendelser fra datatilsynet.

Læs resumé af læge Trine Jeppesens pressemeddelelse her

Hør læge Trine Jeppesens medvirken i programmet Orientering på DR P1 29. september 2014 her

 

Mere end 300 HPV-vaccineskadede skriver til myndighederne

307 vaccineskade og deres pårørende har den 11. august 2014 afsendt et åbent brev til de sundhedsansvarlige politikere i Folketinget og de Danske Regioner, i hvilket gruppen efterlyser handling i forhold til det stadigt stigende antal unge piger og drenge, der rammes af bivirkninger og vaccineskader som følge af HPV-vaccinen. Ligeledes efterlyser gruppen bag brevet en mere åben og systematisk information fra myndighedernes side om vaccinens fordele og risici.

Læs mere hos HPVupdate.com her

 

 

Praktiserende læge beder igen om stop for HPV vaccinen

Læge Stig Gerdes forsøger endnu en gang med et brev til Sundhedsminister Nick Hækkerup, at få myndighederne til at stoppe for vaccination med HPV vaccinen

Læs Stig Gerdes brev til Sundhedsministeren her

Følg May Days dækning af HPV-skandalen i forhoold til Stig Gerdes her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimate Web A/S