OPLYSNINGSFORBUNDET MAY DAY

Til fremme af selvansvar og sundhedsbevidsthed

Foreningens formål er at sikre fri vidensformidling om livsvilkår, menneskerettigheder, sundhed og livskvalitet til gavn for menneskers oplysthed, valgfrihed og selvforvaltning.

Sundhed er godt for helbredet! Optimal sundhed for alle!

Bliv medlem af May Day

Her kan du forny dit medlemskab

    

 

Nyheder:

Seneste nyhedsbrev kan læses her

Panik før lukketid ?

Læge Stig Gerdes forsøger endnu en gang med et brev til Sundhedsstyrelsen og det samlede folketing m.fl. for at få stoppet den bivirkningstunge HPV-vaccine.

Følg May Days dækning af HPV-skandalen i forhold til Stig Gerdes her

Gratis online-interview række med fokus på resultater, retning, mening og kærlighed

Interviewserien startede 11. april. Men du kan nå at være med endnu. Alle starter med det første interview og modtager et nyt afsnit hver dag direkte i indbakken. May Day's formand Mads Wedel-Ibsen deltager på dag 11.
Tilmeld dig her (ekstern side)

Flere børn og unge får kræft

Beskytter børnesygdommes -og voksen infektioners feber mod kræft? 
Gennem flere årtier har der været fremsat hypoteser fra forskere og læger om at børnesygdommene ikke var ”rigtige” sygdomme, men snarere ”modninger” eller løbende ”optimeringer” af immunsystemet, der havde til formål at beskytte mod sygdomme og kræft senere i livet.

Læs mere her

Invitation til foredrag og generalforsamling

Du er hermed inviteret til foredrag med Lene Hansson og Henrik Dilling, 22. maj 2016 i Rødovre.
Efterfølgende er der generalforsamling for foreningens medlemmer.
Se mere her

Massiv forurening med zink og kobber i landbruget udgør kæmpe trussel

Med landbrugspakken åbnes der for yderligere gødning med gylle, der indeholder store mængder zink og kobber, som bruges i landbruget for at nedbringe blandt andet antibiotika-brugen. Gyllen udgør allerede nu en kæmpe trussel mod folkesundheden. Zink og kobber ophobes i dyr og mennesker og er formentlig skyld i en del sygdomme i befolkningen.
Læs artiklen her

En investment banker taler ud

May Day arrangerede sammen med Open Mind Conference, Gaia TV og en række partnere spændende foredrag med investment banker gennem mere end 30 år Mads Palsvig.
Hør en spændende fortælling om mærkværdige finansielle og globale beslutninger, myten "Booms og Busts" og en analyse af, hvorfor der mere end nogensinde før er brug for fundamentale reformer af pengesystemet for at sikre et transparent demokrati og en stabil økonomi i fremtiden.

Se mere om foredraget her

Sygdomsindustri og Helbredelsen

En personlig dialog mellem læge Carsten-Vagn Hansen og CN. Temaerne er lægernes 'uddannelsesskade', tavshed og angst, grunden til hvorfor Vagn-Hansen blev fyret fra DR, medicinal-mafiaen, cancerindustrien, det begrebslige parallelunivers, ulydighed, internetreformationen og det nuværende og kommende oprør. CN er en dansk anonym analytiker med 15 års research inden for Big Pharma, alternativ medicin, medicin, m.m. Læs mere her

 

Nyeste opdaterede behandlingsmanual for HPV-vaccineskadede tilgængelig

Behandlingsmanualen udarbejdet i et samarbejde mellem praktiserende læge Stig Gerdes, førende ernæringsforskere og forældre til nogle af de mange HPV-vaccineskadede. Nyeste version kan hentes her

Se eller gense dokumentaren om "De Vaccinerede Piger" på TV2 her (1.del) og her (2. del)

Følg May Days dækning af HPV-skandalen i forhoold til Stig Gerdes her

 

Lægers tavshedspligt truet af myndighederne

I over 7 år har myndighederne indsamlet journaloplysninger i al hemmelighed fra landets praktiserende læger. Oplysningerne skulle gøres til handelsvare i forhold til forsikringsselskaber, medicinalproducenter og forskere, der mod betaling ville kunne få indsigt i journaloplysninger på CPR niveau.
May Day har produceret en fiktiv video om, hvor galt det kan gå, hvis myndighederne sælger intime oplysninger til firmaer og forskere med økonomisk interesse i oplysningerne.
Se videoen her

Myndighederne har i årevis ulovligt tappet lægedatabase for fortrolige oplysninger

Den ny bekendtgørelse, som fjerner lægens tavshedspligt og patientens ret til samtykke til videresendelse af sine data, er ulovlig, fordi myndighederne ikke har indhentet de obligatoriske godkendelser fra datatilsynet.

Læs resumé af læge Trine Jeppesens pressemeddelelse her

Hør læge Trine Jeppesens medvirken i programmet Orientering på DR P1 29. september 2014 her

 

Mere end 300 HPV-vaccineskadede skriver til myndighederne

307 vaccineskade og deres pårørende har den 11. august 2014 afsendt et åbent brev til de sundhedsansvarlige politikere i Folketinget og de Danske Regioner, i hvilket gruppen efterlyser handling i forhold til det stadigt stigende antal unge piger og drenge, der rammes af bivirkninger og vaccineskader som følge af HPV-vaccinen. Ligeledes efterlyser gruppen bag brevet en mere åben og systematisk information fra myndighedernes side om vaccinens fordele og risici.

Læs mere hos HPVupdate.com her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimate Web A/S